Print

رتبه سوم ایران در تولید گردو پس از چین و آمریکا

Written by شرکت فنی مهندسی کشاورزی "مرجع" on .

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه به نقل از خبرگزاری فارس، رمضان روئین‌تن مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی تولید سالانه گردو در ایران را 222 هزار تن اعلام نمود و تاکید کرد ایران در زمینه تولید گردو در جهان رتبه سوم را دارد.

وی افزود: سطح زیر کشت گردو در کشورمان در حال حاضر حدود 140 هزار هکتار است که 110 هزار هکتار آن بارور و 30 هزار هکتار آن غیر بارور است.

مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری تصریح کرد: عملکرد تولید گردو از هر هکتار در کشور حدود 2 تن است در حالی که متوسط عملکرد هر هکتار گردو در جهان 3 هزار و 400 کیلوگرم است.

روئین‌تن با بیان اینکه قسمت عمده گردوی تولیدی در کشور به مصرف می‌رسد، گفت: براساس آخرین آمار گمرک در سال 93 میزان صادرات گردو ایران در این سال حدود 2 هزار تن بوده و کشورهای مقصد آن امارات، عراق، ترکیه و ... است.

وی تصریح کرد: استان همدان با تولید حدود 36 تن در سال رتبه اول تولید این محصول را در کشور دارد و بعد از آن استان‌های فارس و کردستان در رتبه دوم و سوم تولید این محصول قرار دارند.

مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی بیان داشت: چین و آمریکا هم به ترتیب با  تولید یک میلیون و 700 هزار تن و 450 هزار تن رتبه‌های اول و دوم تولید این محصول را دارا هستند.

 

 

 

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
2237
2533
5302051
حاضرین در سایت: 13 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"