Print

نگرانی از کاهش تولید پکان در ایالت جورجیا

Written by شرکت فنی مهندسی کشاورزی "مرجع" on .

نگرانی از کاهش تولید پکان در ایالت جورجیا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، تولید پکان در سال 2013 در ایالت جورجیای آمریکا به دلیل وقوع باران های شدید و پیوسته از خرداد تا شهریور و گسترش بیماری اسکب کاهش چشمگیری داشته است.

متخصصین دانشگاه جورجیای آمریکا بر این باورند که تولید این محصول در سال 2014 نیز به دلیل بدی شرایط آب و هوایی و وقوع تابستان مرطوب کاهش خواهد یافت.  پیش بینی می شود این ایالت در سال 2014 حدود 30 هزار تن پکان تولید نماید. این در حالی است که ایالت جورجیا در سال 2012 حدود  45 هزار تن پکان تولید کرده است.

لازم به ذکر است که ایالت جورجیا مهمترین ایالت تولید کننده پکان در ایالات متحده است و پس از آن ایالت های نیومکزیکو، تگزاس، اوکلاهاما و آریزونا قرار دارند.

Add comment


Security code
Refresh

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
1845
2533
5301659
حاضرین در سایت: 25 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"