معرفی کیوی اصلاح شده رقم ‘WHITE’ در چین- پوست گیری راحت و اندازه بزرگ
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، کیوی جدید اصلاح شده رقم ‘White’ در موسسه باغیانی علوم کشاورزی و آکادمیک چین در ژیجیانگ (Zhejiang) اصلاح و معرفی گردید. کیوی جدید اصلاح شده از گونه Actinidia eriantha بوده و به دلیل رنگ سفید و کرک دار پوست به نام ‘White’ نامگذاری گردید.
کیوی رقم ‘White’ به راحتی پوستگیری می شود و به همین دلیل به آن کیوی موزی ‘banana kiwifruit’هم می گویند. این رقم کیفیت بالایی برای تازه خوری داشته اما برای تهیه آب میوه مناسب نیست.
میزان مواد جامد محلول این رقم در زمان رسیدگی 14/7 درصد، میزان قند کل 9 درصد، میزان اسید 1/24 درصد و میزان ویتامین C این رقم 628 میلی گرم در 100 گرم گزارش شده است.
اطلاعات کامل درباره کیوی رقم ‘White’ را اینجا مشاهده کنید.