قدمت 7500 ساله کشت و پرورش میوه هلو در چین
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، مطالعات اخیر دانشمندان نشان می دهد که کشت و پرورش هلو در چین به بیش از 7500 سال برمی گردد. گزارش شده است که مبدا اولیه کشت و پرورش هلو در دره رودخانه یانگ تسه در چین است. با این کشف دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که هلو احتمالا جزو اولین میوه هایی است که توسط بشر اهلی شده است.
کشف جدید دانشمندان بر اساس آنالیزهای رادیوکربنی هسته های هلوی بجامانده از مناطق مختلف چین در دوره های مختلف زمانی حاصل شده است.
به گفته گری کرافورد (Gary Crawford) ، استاد دانشگاه تورنتو که در این پژوهش مشارکت داشته است، هلو یکی از میوه های مهم کاندید برای اصلاح توسط بشر بوده است چراکه این میوه از قدیم الایام پرمحصول، زودبارده، زودرس، خوشمزه و غنی از ویتامین های A و C بوده است و به همین دلیل توجه بشر را به خود معطوف داشته است.
مقاله کامل این پژوهش را اینجا مشاهده کنید.