نگرانی ویتنام از ورود گلابی های چینی دارای مواد نگهدارنده
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، به نقل از اداره سلامت و امنیت مواد غذایی کشور ویتنام، ورود گلابی های چینی دارای مواد نگهدارنده باعث نگرانی مردم این کشور شده است. گلابی های چینی وارداتی در شرایط طبیعی بدون کاهش کیفیت و رنگ حدود 5 ماه دوام دارند. گفته شده است که در 8 ماه نخست سال جاری، حدود 235 هزار تن میوه از مرزهای مشترک ویتنام با چین وارد این کشور شده است که حدود 11 هزار تن مربوط به واردات میوه گلابی است.
اینکه چین از چه مواد نگهدارنده ای برای افزایش ماندگاری میوه ها استفاده می کند هنوز به خوبی مشخص نیست اما خطر جدی تاثیر مواد نگهدارنده غیر مجاز بر سلامتی انسان به خوبی مشخص شده است. اداره سلامت و امنیت مواد غذایی کشور ویتنام اعلام کرده است که نوع مواد نگهدارنده مورد استفاده برای میوه ها بخصوص گلابی توسط چین با روش های آزمایشگاهی و بیوشیمیایی متداول قابل تشخیص نیست.