Print

اصلاح سیب های Arctic® Golden و Arctic® Granny با ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت میوه

Written by شرکت فنی مهندسی کشاورزی "مرجع" on .

اصلاح سیب های ARCTIC® GOLDEN و ARCTIC® GRANNY با ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت میوه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، سیب های تراریخته Arctic® Golden و Arctic® Granny با ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت میوه توسط شرکت OSF در سامرلند کانادا اصلاح و مراحل ارزیابی مزرعه ای آن در حال حاضر در کانادا و آمریکا در حال انجام است. ارقام هدف انتقال ژن، ارقام گلدن و گرانی اسمیت بوده و پروسه اصلاح به روش انتقال ژن انجام شده است و بنابراین واریته های جدید اصلاحی جزو محصولات تغییرژن یافته (GMO) محسوب می گردد.

به گفته نیل کارتر (Neal Carter) رئیس این شرکت، واریته های جدید اصلاحی سیب به زودی در برخی باغات تجاری آمریکا و کانادا بصورت آزمایشی کشت خواهند شد و هم اکنون فروش تجاری نهال های این واریته ها در آمریکا آغاز شده است و به زودی در کانادا نیز عرضه خواهند شد ولی زمان ورود میوه این واریته ها به بازارهای بین المللی احتمالا تا 10 سال آینده طول خواهد کشید. او اضافه نمود که سیب های جدید اصلاحی علاوه بر ارزش تازه خوری در صنایع تبدیل و فرآوری (عرضه بصورت اسلایس شده) نیز اهمیت بالایی دارند.

هر چند آمریکا و کانادا از کشورهای پیشرو در استفاده از محصولات تراریخته (تغییرژن یافته) در دنیا به شمار می روند اما نگرانی از مقبولیت بین المللی کشت و تولید تجاری سیب های تراریخته بخصوص در کشورهای اتحادیه اروپا وجود دارد. بخش کشاورزی ایالات متحده آمریکا و کانادا در حال ارزیابی نهایی سلامت سیب های Arctic® Golden  و Arctic® Granny می باشد.

شرکت OSF در حال حاضر بر روی اصلاح ارقام گالا و فوجی که مقبولیت بین المللی بالایی دارند نیز متمرکز شده و اعلام نموده به زودی واریته های Arctic این ارقام را نیز پس از تکمیل مراحل اصلاحی به USDA آمریکا و CFIA کانادا برای دریافت مجوز معرفی خواهد نمود.

سیب های واریته Arctic دارای ویژگی عدم قهوه ای شدن گوشت پس از برش خوردن ، گاز زدن یا آبگیری می باشند که دلیل آن  پایین بودن میزان آنزیم پلی فنول اکسیداز (PPO) در گوشت میوه است. این آنزیم ترکیبات فنولی گوشت میوه را تبدیل به ماده قهوه ای رنگ ملانین می نماید که به رنگ قهوه ای روی سطح گوشت میوه آشکار می گردد. گوشت واریته های جدید اصلاحی به هیچ عنوان دچار قهوه ای شدن نمی شود که همین ویژگی بر ارزش تجاری آن ها می افزاید.

 اطلاعات کامل درباره روند انتقال ژن در سیب های Arctic® Golden و Arctic® Granny  

Add comment


Security code
Refresh

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
2581
1858
5346858
حاضرین در سایت: 106 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"