نگرانی از کاهش تولید پکان در ایالت جورجیا
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، تولید پکان در سال 2013 در ایالت جورجیای آمریکا به دلیل وقوع باران های شدید و پیوسته از خرداد تا شهریور و گسترش بیماری اسکب کاهش چشمگیری داشته است.
متخصصین دانشگاه جورجیای آمریکا بر این باورند که تولید این محصول در سال 2014 نیز به دلیل بدی شرایط آب و هوایی و وقوع تابستان مرطوب کاهش خواهد یافت. پیش بینی می شود این ایالت در سال 2014 حدود 30 هزار تن پکان تولید نماید. این در حالی است که ایالت جورجیا در سال 2012 حدود 45 هزار تن پکان تولید کرده است.
لازم به ذکر است که ایالت جورجیا مهمترین ایالت تولید کننده پکان در ایالات متحده است و پس از آن ایالت های نیومکزیکو، تگزاس، اوکلاهاما و آریزونا قرار دارند.