افزایش 8 درصدی تولید میوه در جمهوری چک - سیب مهمترین میوه تولیدی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه به نقل از اتحادیه پرورش دهندگان میوه اروپا، جمهوری چک در سال 2013 حدود 149 هزار تن میوه برداشت نموده است که نسبت به سال گذشته، 8 درصد افزایش نشان می دهد. در بین میوه ها، تولید سیب با حدود 121 هزار تن ، 81 درصد کل تولید میوه این کشور را به خود اختصاص داده است. پس از سیب، میوه هایی مانند گلابی، آلو، گیلاس و آلبالو مهمترین میوه های تولید شده در جمهوری چک می باشند بطوریکه تولید گلابی در این کشور به 7/4 هزار تن، آلو 6/5 هزار تن، و گیلاس و آلبالو حدود 5/5 هزار تن رسیده است.
البته بایستی توجه داشت که جمهوری چک همه ساله با شرایط آب و هوایی نامساعدی مانند وقوع سرمازدگی، تگرگ و باران شدید روبرو است که تولید میوه در این کشور را با محدودیت جدی روبرو می سازد بطوریکه میزان تولید میوه این کشور در سال 2011 به دلیل وقوع سرمازدگی شدید به 101 هزار تن کاهش یافته بود.