Print

گرم شدن جهانی و کیفیت سیب – کاهش سفتی، افزایش شیرینی میوه

Written by شرکت فنی مهندسی کشاورزی "مرجع" on .

گرم شدن جهانی و کیفیت سیب – کاهش سفتی، افزایش شیرینی میوه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه، نتایج بررسی دمایی چهل ساله در ژاپن نشان می دهد که گرم شدن جهانی هوا سبب نرم شدن بافت و شیرین تر شدن طعم سیب می شود. این بررسی ها از سال 2010-1970 در دو باغ متفاوت سیب و روی دو رقم مختلف در ژاپن انجام شده است.

باغ های مورد بررسی در شهرهای ناگانو و آئوموری ژاپن بوده که به ترتیب در هر ده سال به طور متوسط 0/31 و 0/34 درجه سانتیگراد افزایش دما را گزارش کرده اند. در این باغات شرایط مدیریتی در تمام دوره بررسی ثابت نگه داشته شده است.

تجزیه و تحلیل داده ها نشان داده است که با گرم شدن جهانی هوا میزان اسیدیته، سفتی بافت و عارضه آب گز شدن میوه کاهش یافته اما در طول زمان میزان قند افزایش می یابد.

مطالعات قبلی نشان داده بود که گرم شدن جهانی هوا ، سبب گلدهی زودتر درختان سیب شده ضمن اینکه در زمان برداشت این درختان را با تغییرات دمایی و بارندگی مواجه می سازد.

طبق گزارش فائو (2011)، حدود 75 میلیون تن سیب در جهان برداشت می شود و با توجه به ذائقه اکثر مردم جهان که سیب های ترد و شیرین را ترجیح می دهند، به نظر می رسد که شیرین شدن میوه یک تغییر مثبت و کاهش سفتی میوه یک تغییر منفی باشد.

Add comment


Security code
Refresh

آمار سایت

تعداد بازدید امروز
تعداد بازدید دیروز
مجموع بازدیدها
907
793
6033460
حاضرین در سایت: 78 guests
آخرین بروز رسانی: پنجشنبه دوازدهم دی 1398

تماس با ما

ایمیل: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ارتباط با شرکت "مرجع"