ورود واریته های سیب اصلاح شده با گوشت قرمز به بازارهای بین المللی در آینده ای نزدیک
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میوه دوازده شرکت تجاری بین المللی از 5 قاره جهان با هدف تولید واریته هایی از سیب با گوشت قرمز به بازارهای جهانی شرکتی مشترک به نام IFORED تاسیس نموده اند که زیر مجموعه شرکت بین المللی IFO فرانسه بوده و تخمین زده می شود که این واریته های سیب تا سال 2018 وارد بازارهای بین المللی شوند. شرکت IFO به مدت 20 سال روی واریته های سیب گوشت قرمز کار پژوهشی انجام داده است.
واریته هایی که به تولید تجاری می رسند بایستی علاوه بر رنگ قرمز گوشت، صفاتی مانند یکنواختی طعم و شکل، اندازه و شیرینی مناسب و گسی پایین هم داشته باشند. میزان رنگ گوشت در واریته های انتخابی از 30 درصد (رنگ صورتی) تا 100 درصد (قرمز کامل) متغیر خواهد بود و رنگ پوست واریته های سیب انتخابی قرمز، نارنجی، زرد و یا دو رنگ خواهد بود.
قبلا هم واریته هایی از سیب های گوشت قرمز در نیوزیلند و آلمان نیز معرفی شده ولی بصورت تجاری مورد استقبال باغداران قرار نگرفته است. با این حال برنامه های اصلاحی مدونی برای معرفی واریته های جدید سیب گوشت قرمز در مرکز تحقیقات گیاه و غذای نیوزیلند (PFR) در حال انجام است.
سیب های گوشت قرمز علاوه بر جدید و جذاب بودن، از نظر تغدیه ای نیز غنی از آنتوسیانین ها هستند که آنتی اکسیدان های قوی برای محافظت از سلول های بدن در مقابل رادیکال های آزاد مخرب، به شمار می آیند.
لازم به ذکر است که درختان وحشی سیب گوشت قرمز در جنگل های کشور قزاقستان و برخی از نواحی شمال و شمال غربی ایران مشاهده شده اند. میوه این درختان کوچک، با گوشت قرمز کامل می باشند که البته از طعم مناسبی برخوردار نیستند.